I.rész idézete : Lassan már nem merek boldog lenni , mert akárhányszor , amikor boldognak éreztem magam mindig történt valami rossz !

2012. június 1., péntek

Információ morzsa!

Sziasztok ! Elsősorban nagyon sajnálom , hogy a múlthéten nem jelentkeztem és nem kaptatok friss részt ! Tényleg szörnyen sajnálom és van is miatta bűntudatom . De kifogásképp el kell mondanom , hogy nem volt sem időm , sem energiám feltenni a részt . No meg az is közrejátszik , hogy A bál 2/2 rész meg van írva és a következő rész fele is , de ha feltenném az új részt nem maradna tartalék részem , így csak nektek lenne rossz , mert nem lenne minden héten friss rész . Nagyon sok minden közbejött és tényleg nagyon sajnálom . 
Ezért egy szavazást bocsátok útjára , amelyben arról kellene dönteni , hogy tegyem fel az új részt most vagy pedig várjunk vele egy hetet míg kész nem leszek az új résszel valamint még írjak az az utáni részez egy keveset . Mert , ha felteszem most az új részt valószínűleg a következő héten kényszerszünet lenne ( úgy , mint a TVD-ben ) De , ha nem teszem fel ezen a héten akkor minden bizonnyal ugyanúgy kapnátok a részeket , ahogy eddig is . 
Figyelem , ez csak egy mostani állapot , tehát semennyire sem fogja befolyásolni a jövőt . Kérek mindenkit , hogy szavazzon . A szavazást a jobb oldal sarkában megtaláljátok :D 
Addig is hatalmas mackóölelés mindenkinek és még egyszer szívből sajnálom a múltkorit . 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése